Ansioton rakkaus!

      
Usein yhteiskunnassamme arvioidaan ihmisen menestymistä hänen suoritustensa kautta. Ihmiset arvioivat toisiaan koulutuksen, työn, varallisuuden tai yhteiskunnallisen aseman mukaan. Pelko siitä, mitä muut ajattelevat saa ihmisen usein keskittymään oman ”statuksensa” kohentamiseen ja ylläpitämiseen.

Jumalan valtakunta ei perustu ihmisen omiin tekoihin. Raamattu sanoo, että kaikki ihmiset ovat tehneet syntiä ja ovat vailla Jumalan kirkkautta (Room. 3:23). Samalla Raamattu lupaa kuitenkin, että Jumalan armo on lahja, jonka jokainen ihminen voi vastaanottaa uskomalla Jeesuksen ristinkuolemaan ja ylösnousemukseen ja kääntymällä pois pahoista teoistaan ja asenteistaan (Room. 6:23; Room. 10:9-10). Kun Jeesus roikkui ristiinnaulittuna, toinen hänen kanssaan ristiinnaulituista rikollisista tunnusti Jeesuksen Jumalan lähettämänä ja pyysi tätä muistamaan häntä. Jeesus lupasi tälle ryövärille, että he yhdessä olisivat jo samana päivänä paratiisissa (Luuk. 23:39-43). Raamattu sanoo: ”Huuda minua avuksi ahdistuksen päivänä. Minä vapautan sinut, ja sinä olet kunnioittava minua” (Ps. 50:15). Koska Jumalan armo on lahja, ei kukaan ihminen voi omilla ansioillaan ylpeillä Jumalan edessä (Ef. 2:8-9).

Jeesus sanoi: ”Autuaita ovat hengessään köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta” (Matt. 5:3) ja että niille, jotka ottavat Jeesuksen ja Hänen sovitustyönsä vastaan elämäänsä annetaan oikeus tulla Jumalan lapsiksi. (Joh. 1:12). Olipa elämäntilanteesi millainen tahansa, voit tänään tarttua Jeesuksen ojentamaan käteen ja sanoa ”tahdon” hänen kutsuunsa seurata Häntä.


Mika Vesalainen,
Äänekosken vapaaseurakunta
                  
          

                  

                                

         Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!
Tutustu tuleviin tilaisuuksiin ja viikko-ohjelmaamme oheisista linkeistä!